Curinde & IACC

Curinde & IACC

Curinde & IACC

Curinde is lid van de “International Anti-Counterfeiting Coalition” (IACC).
In mei 2014, heeft Curinde een M.O.U. ondertekend met IACC. De IACC is ‘s werelds grootste non-profit organisatie die uitsluitend gewijd is aan het beschermen van intellectuele eigendom en het van namaak, met hun lidmaatschap variërend van auto-industrie, kleding, luxe goederen en geneesmiddelen, voedsel, software en entertainment (Bron: www. www.iacc.org)

In een recente nieuwsbrief van IACC’s, wordt Curaçao vermeld in verband met de laatste ontwikkelingen die plaatsvonden tijdens 2014. De volgende zijn hoogtepunten die in de nieuwsbrief verscheen:

• De IACC had verschillende nationale en regionale trainingen gehouden in Mexico, Panama, Bolivia, Brazilië, Curaçao en Frankrijk.

• De IACC was aanwezig en sprak op conferenties van hoog niveau in verschillende landen en met een delegatie een bezoek naar China, Vietnam, Dubai, Genève, Spanje, Frankrijk, Canada, Verenigd Koninkrijk, België en Curaçao uitgevoerd.

Van de kleine particuliere bedrijven tot grote multinationals, de IACC en nu ook Curinde, delen een gemeenschappelijk doel - de strijd tegen namaak en piraterij.

Over de IACC:
De IACC (www.iacc.org) is een in Washington, DC gevestigde not-for-profit organisatie die de belangen bewaakt van de betrokken bedrijven die bezorgd zijn met namaak van handelsmerken en schending van het auteursrecht. De leden van de IACC omvatten veel van ‘s werelds meest bekende merken in alle sectoren van producten. De IACC is vastbesloten samen te werken met de overheid en industriële partners in de Verenigde Staten en in het buitenland, ter versterking van handelsmerken en bescherming van het auteursrecht, alsmede aan de bewustwording voor het bereik van de schade als gevolg van namaak en piraterij. (Bron: www. www.iacc.org).

Contact

  • T(599-9) 737-6000
    1-800-236-7182
  • F(599-9) 737-1336
  • Einfo@curinde.com
  • AEmancipatie Blvd 7 Landhuis Koningsplein, Curaçao