Handelsmissie vanuit Curaçao naar de Dominicaanse Republiek

Handelsmissie vanuit Curaçao naar de Dominicaanse Republiek

Handelsmissie vanuit Curaçao naar de Dominicaanse Republiek

De Nederlandse Kamer van Koophandel in de Dominicaanse Republiek, in samenwerking met de eilanden in Caribisch Nederland, hebben op 24 februari 2015,  een seminar genaamd "Kansen voor zakendoen tussen de Dominicaanse Republiek en Caribisch Nederland", georganiseerd. Curinde samen met ongeveer 200 vertegenwoordigers vanuit zowel de publieke als private sector, waren aanwezig tijdens het seminar en de handelsmissie, die van 23 tot 26 februari plaatsvond.
De “matchmaking” sessies die na de seminar werden gehouden, waren ook van belang  voor de bedrijven uit Curaçao, waaronder Curinde, om informatie uit te wisselen en om hun objectieven te bereiken.

Het doel van de handelsmissie in de Dominicaanse Republiek was het bevorderen van zaken doen in/via Curaçao, in contact treden met potentiële investeerders/bedrijven om derhalve de mogelijkheden van zakendoen tussen Caribisch Nederland en de Dominicaanse Republiek te versterken en/of uit te breiden.

Curinde was één van de 15 lokale bedrijven dat heeft deelgenomen aan de handelsmissie, geleid door de Minister van Economische Ontwikkeling, de heer Stanley Palm.

Contact

  • T(599-9) 737-6000
    1-800-236-7182
  • F(599-9) 737-1336
  • Einfo@curinde.com
  • AEmancipatie Blvd 7 Landhuis Koningsplein, Curaçao