Waarom Curaçao?

Curaçao biedt de ideale omgeving voor internationale handel. Het eiland staat bekend om haar strategische locatie in het Caribisch gebied, stabiele politieke structuur en economie, deugdelijke infrastructuur met uitstekende lucht- en zeeverbindingen, uitstekende internationale financiële diensten en de allerbeste telecommunicatiefaciliteiten. Met daarnaast het meertalig personeel en de van oudsher sterke banden met Nederland, Europa, de Verenigde Staten en Latijns-Amerika, is dit eiland een aantrekkelijke locatie als Caribische hub voor internationale bedrijven.

Waarom Curaçao?
Over Curinde

De Curaçao Industrial & International Trade Development Company (Curinde N.V.) promoot en ondersteunt bedrijven in de exporthandel en biedt multifunctionele gebouwen aan voor huisvesting in deugdelijk ontworpen bedrijvenparken, met name: de Economische Zones Curaçao en het Industriepark Brievengat.

We hopen u binnenkort te mogen ontvangen in één van onze bedrijfslocaties op het zonnige Curaçao!

Getuigenissen

quote

"Vanaf het begin van onze activiteiten op Curaçao was het voor Plongeur Marine een zeer aangename ervaring daar Curinde ons vanaf het begin heeft bijgestaan. Wij waarderen de steun die wij hebben mogen ontvangen en kijken uit naar een verdere versterking van de commerciële banden zowel binnen als buiten de Free Zone. "


Plongeur Marine Free Zone N.V.
quote

“Ik heb de begeleiding van Curinde vanaf het eerste contact tot aan de ondertekening van het contract als zeer professioneel en toegewijd ervaren. Binnen no time was ik van alle “ins and outs” van het Free Zone gebeuren op de hoogte. Met een partner als Curinde heb ik dan ook het volste vertrouwen in een vruchtbare toekomstige business vanuit de Free zone.”


Fernandes Caribbean (Free Zone) B.V.
quote

“Mijn ervaring met Curinde is uitermate goed. Men heeft een team jonge enthousiaste werknemers die werken voor de vooruitgang van het Industriepark Brievengat. Het geeft mij ook echt het gevoel van meerwaarde om hier onze plaats te hebben en investering te willen doen”.

Victor Schellings
Curaçao Foods Trade Klant Industriepark Brievengat
quote

“Ondanks dat Curinde de afgelopen maanden nogal wat uitdagingen heeft gehad, heeft het nieuwe Curinde team vlijtig gewerkt onder diverse omstandigheden op de Vrije Zone te bewegen in een nieuwe richting. Dit bewijst echt leiderschap”.

ASHOK P. THADANI
Multitex Import-Export N.V. Klant Harbor Free (Economic) Zone
quote