Over ons

Over ons

Wij geloven in het potentieel van Curaçao

Wij van Curinde geloven in het potentieel van Curaçao om uit te groeien tot één van de belangrijkste logistieke hubs voor succesvolle bedrijven in het Caribisch gebied. Ons motto is professionele ondersteuning en hoogwaardige faciliteiten aanbieden aan belangstellenden die tegen de meest concurrerende voorwaarden zaken willen doen vanuit de (Economische) Vrije Zone Luchthaven Curaçao, de (Economische) Vrije Zone Haven Curaçao of het Industriepark Brievengat.

Onze missie

Het aantrekken, bijstaan en stimuleren van handels- en productiebedrijven, zodat die hun doelen mogen bereiken, en zo tevens een bijdrage leveren aan een duurzame economische en sociale ontwikkeling voor Curaçao.

Onze visie

Tegen het jaar 2020 is Curinde uitgegroeid tot een internationaal erkende dienstverlener op het gebied van de internationale fabricage en verhandeling van hoogwaardige goederen die uitstekende commerciële diensten aanbiedt, verzorgd door attent en deskundig personeel.

Ons team

Ons vakbekwaam personeel kan u snel en deugdelijk adviseren of uw bedrijfsactiviteit in aanmerking komt om vanuit de vrije (economische) zone te opereren en over de stappen die nodig zijn om op Curaçao een bedrijf op te richten en op te starten. Zo nodig kunnen wij u ook doorverwijzen naar juridische, financiële en belastingsadviseurs, alsook ingenieurs en andere technici.

alt tekst (afbeelding beschrijving)

Contact

  • T(599-9) 737-6000
    1-800-236-7182
  • F(599-9) 737-1336
  • Einfo@curinde.com
  • AEmancipatie Blvd 7 Landhuis Koningsplein, Curaçao